• Slider about

De BA Handel

Genibizz BA Handel beschermt u en uw zaak in geval van lichamelijke en materiële schade veroorzaakt aan andere personen in het kader van uw beroepsactiviteit.

 • Algemeen

  Uw bedrijf kan aansprakelijk gesteld worden voor schade veroorzaakt aan andere personen, in het bijzonder aan uw klanten. Met onze Genibizz Handel aansprakelijkheidsverzekering bent u beschermd tegen de financiële gevolgen die hieruit voortvloeien.

  Waarom kiezen voor de Genibizz verzekering BA Handel?

  Een ongeval is snel gebeurd:

  • een leverancier valt in een van uw lokalen
  • een werfvoertuig veroorzaakt een ongeval

  In deze twee gevallen loopt uw bedrijf grote risico’s.

  Met de Genibizz Handel aansprakelijkheidsverzekering, is uw aansprakelijkheid gedekt en worden derden vergoed.

 • Details

  Genibizz BA Handel beschermt uw bedrijf in alle omstandigheden

  De Genibizz Handel aansprakelijkheidsverzekering of BA handel dekt uw bedrijf wanneer het schade heeft veroorzaakt waarvoor het aansprakelijk gesteld is.

  De verzekering neemt de financiële gevolgen voor haar rekening en dekt uw aansprakelijkheid.

  Iedereen is gedekt

  U als bedrijfsleider, uw partners, uw medewerkers en elke andere persoon die deel uitmak van het bedrijf.

  Voor elke schade veroorzaakt aan een derde persoon

  Zowel lichamelijke, materiële als immateriële schade veroorzaakt, worden vergoed.

  Vind de gepaste aanvulling op uw BA handel

  Ontdek onze aanvullende waarborg die u kunt toevoegen aan uw Genibizz BA handel. De objectieve burgerlijke aansprakelijkheid (verplicht) komt tussen in geval van schade veroorzaakt aan derden ten gevolge van een brand of een explosie in of in de buurt van uw gebouw.

 • Voor grote bedrijven

  Deze waarborg dekt uw aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt aan derden tijdens de bedrijfsactiviteiten, onder meer de schade veroorzaakt door uw personeel, uw gebouwen of materialen, evenals de schade na levering van producten of na uitvoering van werken. Wij kunnen u ook meer specifieke oplossingen op maat aanbieden zoals beroepsaansprakelijkheid, Recall, enz.

Zoek een makelaar

 

Genibizz BA handel kan geïntegreerd worden in een globale bundel Genibizz Global met al uw professionelele verzekeringen.

Generali.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Ik aanvaard dat mijn gegevens en informatie gebruikt worden om de presentatie van de website te verbeteren en de navigatie te optimaliserenMeer infoXSluiten