• Slider about

Uw beleggingen

Ook ondernemingen moeten hun geld kunnen beleggen, net zoals particulieren dat doen. Investeer verstandig en in alle veiligheid met onze innovatieve beleggingsoplossing Crescendo Dynamico.org.

Crescendo Dynamico.org biedt u en uw onderneming absolute zekerheid: u bent zeker van kapitaalsgarantie en een gegarandeerd rendement. Daarbovenop keren we elk jaar mogelijk nog een deel van onze winst uit, waardoor u een extra bonus ontvangt. Crescendo Dynamico.org biedt u en uw onderneming kortom een zekere een rendementsvolle belegging, en dat vanaf 2.000 euro.

 • Algemeen

  Het principe achter Crescendo Dynamico.org? Een 100% zekere belegging.

  Wat is Crescendo Dynamico.org?

  Crescendo Dynamico.org is een investering op lange termijn, waarbij het behoud van het geinvesteerde bedrag primordiaal is. Naast deze kapitaalsgarantie bent u en uw onderneming ook zeker van een jaarlijks rendement en mogelijk een extra bonus (‘winstdeling’).

  Waarom beleggen in Crescendo Dynamico.org? 

  1. Sparen in alle veiligheid

   Crescendo Dynamico.org staat garant voor absolute veiligheid voor uw investering: deze oplossing is niet beursgenoteerd en dus ook niet onderhevig aan plotse beursschommelingen. U bent zeker dat uw onderneming op het einde de investering recupereert. Crescendo Dynamico.org biedt u zo absolute gemoedsrust.

  2. Sparen tegen een mooi rendement

   Bovenop de kapitaalsgarantie bent u ook zeker van een rendement van 0,01% op jaarbasis. Deze minder hoge gegarandeerde rentevoet geeft ons een grotere vrijheid in het beheer van het kapitaal, waardoor we op het einde van elk jaar mogelijk een extra bonus kunnen bieden. Op ons kunt u rekenen: tot op vandaag is er elk jaar een extra bonus uitgekeerd.

  3. Notionele intrestaftrek

   De “notionele interestaftrek” is een innovatieve en krachtige maatregel waarmee alle ondernemingen onderworpen aan de Belgische vennootschapsbelasting een aftrek van hun belastbaar inkomen kunnen toepassen in de vorm van een fictieve rente die wordt berekend op basis van hun eigen vermogen. Via Crescendo Dynamico.org kan uw onderneming van deze maatregel genieten.

  Welk rendement heeft Crescendo Dynamico.org de voorbije jaren behaald?

  Het verleden bewijst dat onze aanpak (een iets lagere gegarandeerde rentevoet + vrijheid om een extra bonus te realiseren) loont: de rendementen van Crescendo Dynamico.org behoren de voorbije jaren tot de top van de markt. Zelfs in de grootste crisisjaren werd een positief rendement behaald!

  Crescendo Dynamico.org
  2012
  2013
  2014
  2015
  2016
  2,10 %
  2,05 %
  2,05 %
  2,05 %
  0,75 %
  Nettorendement (eventuele winstdeling inbegrepen)
 • Details
  Duur van het contract
  Onbepaald
  Minimale aanvangsstorting
  € 2000
  Instapkosten
  Raadpleeg uw makelaar
  Gegarandeerde rentevoet
  0,01% op de uitgevoerde stortingen
  Toekenning van winstdeling
  Wanneer het samengestelde spaarbedrag op 31/12 ≥ € 2.000
  Beheerkosten
  0,015%/maand van het samengestelde spaarbedrag
  Taks op de verzekeringspremie
  Geen
 • Veelgestelde vragen

  Tot welke beleggers richt Crescendo Dynamico.org zich?

  Crescendo Dynamico.org richt zich tot handelsvennootschappen, VZW’s en feitelijke verenigingen die op lange termijn in absolute zekerheid én tegen een hoger rendement dan een spaarrekening wensen te beleggen.

  Wanneer wordt de extra bonus (‘winstdeling’) uitgekeerd?

  In functie van de prestaties van Generali Belgium kan een eventuele winstdeling toegekend worden indien het samengestelde spaarbedrag op 31 december hoger is dan of gelijk is aan 2.000 euro.  Op ons kunt u rekenen: tot op vandaag is er elk jaar een extra bonus uitgekeerd.

  Geldt er een bepaalde heffing of belasting bij Crescendo Dynamico.org?

  Het Crescendo Dynamico.org is niet onderworpen aan een taks van 2% of 4,40%. Als een bedrag wordt afgekocht, dan is er roerende voorheffing (25%) op de gerealiseerde meerwaarden verschuldigd.

  Is uw spaargeld bij Generali in veilige handen?

  Uw spaargeld is in veilige handen: Generali Belgium behoort tot een van de meest solide verzekeringsgroepen ter wereld. We beheren ongeveer 490 miljard euro aan premies van onze klanten. Een stevige basis om op te bouwen.

  Daarnaast zijn Belgische verzekeraars verplicht om voldoende reserves aan te leggen om hun toekomstige verplichtingen in te dekken. Generali voldoet ruimschoots aan deze verplichting. Bovendien staan Belgische verzekeringsondernemingen onder streng toezicht van de FSMA (Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten) en de Nationale Bank van België. Hun activiteiten worden nauwlettend opgevolgd.

Crescendo Dynamico.org in het kort

Kapitaalsgarantie
Een gegarandeerde rendement
Mogelijk jaarlijks winstdeling
Komt in aanmerking voor de notionele intrestaftrek
Niet beursgenoteerd

 

De fiscale behandeling wordt toegepast in overeenstemming met de wetgeving die van toepassing is op dit moment en kan aan latere veranderingen onderhevig zijn.

De winstdeling is een bijkomend rendement dat noch gegarandeerd, noch verplicht is en dat wordt toegevoegd aan de gegarandeerde rentevoet. Dit eventueel bijkomend rendement wordt bepaald door beslissing van de Algemene Vergadering en kan jaarlijks worden toegekend in functie van de resultaten van de maatschappij.

Generali.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Ik aanvaard dat mijn gegevens en informatie gebruikt worden om de presentatie van de website te verbeteren en de navigatie te optimaliserenMeer infoXSluiten