• Action spéciale pour les locataires

  Speciale actie - 20%

  op de brandverzekering voor huurders appartement

Uw brandverzekering

Een brandverzekering van Generali garandeert u 24u/24 en 7d/7 ondersteuning en een persoonlijke opvolging.

 • Bent u van plan een appartement te huren?

  Geniet van 20% korting op de prijs van uw brandverzekering.

  Indien u een nieuwe brandverzekering afsluit tussen 1 februari en 31 juli 2019 geniet u van 20% korting op uw premie, en dit gedurende de hele periode van uw contract.

  Deze korting, die wordt toegekend op zowel het gedeelte ‘huuraansprakelijkheid’ als op het gedeelte ‘inhoud’ is van toepassing op het ‘Alles-in-Een’-tarief.

  Ontdek onze offerte »

Bereken uw premie

FAQ ivm online verzekeringen

 • Bijstand 24/7

 • Uw Premium waarborgen

De Generali Woning Premium-verzekering beschermt uw meest waardevolle bezit

Bescherm uw woning van onder tot boven, niet alleen als eigenaar, maar ook als huurder. Brand, waterschade, stormschade en glasbreuk zijn enkele van de schadegevallen die u kunt indekken. Vul ze aan met andere opties naar keuze.

Met Generali geniet u automatisch van Generali Home Assistance: de ruimste bijstand van België die 24u/24 en 7d/7 beschikbaar is.

 • De brandverzekering voor de eigenaar

  Naast brand dekt deze verzekering ook schade veroorzaakt door storm, hagel, water, vandalisme, glasbreuk, natuurrampen of zelfs een ontdooide diepvriezer!

  Meer weten »

 • De brandverzekering voor de huurder

  U hebt ze absoluut nodig want ze dekt uw aansprakelijkheid bij schade veroorzaakt aan de gehuurde woning. Waar nodig vult u deze verzekering aan met een dekking voor uw inboedel.

  Meer weten »

Generali.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Ik aanvaard dat mijn gegevens en informatie gebruikt worden om de presentatie van de website te verbeteren en de navigatie te optimaliserenMeer infoXSluiten

 • Bereken uw premie

 • Zoek een makelaar