• slider Decavi 2017

    Decavi-
    levensverzekeringstrofeeën 2017

    Route 23 Tools - Winnaar Innovatietrofee 2017

Route 23 Tools winnen Innovatietrofee 2017

Op 25 oktober ll. werden de Route 23 Tools bekroond met de Decavi-Levensverzekeringstrofee 2017. Een onafhankelijke jury riep ze uit tot beste Leven-innovatie van het jaar.

De Route 23 Tools zijn innovatieve tools voor verzekeringsmakelaars die hen toelaten om hun tak 23-klanten sneller en nog professioneler te adviseren en op te volgen. Zij kunnen zo portefeuilles op maat samenstellen, aanpassen aan het beleggersprofiel van de klant, de risicoklasse van de gekozen portefeuille consulteren (uniek op de Belgische verzekeringsmarkt) en de correlatie tussen de fondsen aflezen uit een correlatiematrix. Wanneer de fondsen minder sterk zijn gecorreleerd, speelt het diversificatie-effect sterker en is in principe de portefeuille van de verzekerde minder onderhevig aan een bepaalde marktfluctuaties.

100% digitaal en real-time opvolging
Alle documenten zijn volledig digitaal en omni-device beschikbaar waardoor real-time communicatie met de klant mogelijk is. Makelaars kunnen autonoom de contracten beheren en aanpassen: fondsen switchen, financiële opties toevoegen of verwijderen, enz. De rapporten, met het rendement van de belegging en de prestaties van de fondsen, kunnen in real-time aangemaakt worden en onmiddellijk gedeeld worden met de klant indien gewenst. De Generali tools kwamen tot stand door co-creatie met partner-makelaars en beantwoorden aan de noden van de moderne veeleisende belegger.

Bedankt dus aan onze makelaars voor de succesvolle samenwerking en voor hun waardevolle input bij de ontwikkeling van de tools!

Een demo van onze Route 23 Tools?

Bent u verzekeringsmakelaar en kent u onze Route 23 Tools en hun vele mogelijkheden nog niet? Vraag een demonstratie aan op 02/801 31 31!

Generali.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Ik aanvaard dat mijn gegevens en informatie gebruikt worden om de presentatie van de website te verbeteren en de navigatie te optimaliserenMeer infoXSluiten