• Decavi-verzekeringstrofeeën niet-Leven 2018

    Generali Belgium wint Innovatietrofee

Generali Belgium wint Innovatietrofee niet-Leven 2018

Op 25 april won Generali Belgium de Decavi-niet-levensverzekeringstrofee 2018 voor beste makelaarsinnovatie met de toepassing ‘Generali Quick Quote’. Het is al de tweede opeenvolgende Innovatietrofee voor Generali Belgium: in 2017 wonnen we we de Trofee al met onze beheers- en opvolgingstools voor beleggingsverzekeringen.

Wat is de Generali Quick Quote?

Generali Quick Quote is een onlinetoepassing waarmee makelaars in amper 60 seconden de premie van een autoverzekering voor hun klanten kunnen berekenen op basis van een foto van de wagen of van de nummerplaat. Voor nieuwe wagens volstaat het chassisnummer om de premie te berekenen.

Vele voordelen voor onze makelaars

De voordelen voor onze makelaars zijn legio: de toepassing kan onderweg of bij de klant thuis gebruikt worden, zorgt ervoor dat zij zeer snel kunnen terugkoppelen naar hun klanten en staat bovendien garant voor de juistheid van de gegevens over de klant en de auto. Belangrijker nog: de tariefberekeningen die via de Generali Quick Quote zijn gemaakt, worden automatisch bewaard in ons makelaarsextranet. Zo kunnen onze partners het voorstel in Gensite verder verfijnen, het contract afronden en zelfs de gegevens met hun beheerssoftware synchroniseren zonder de gegevens opnieuw te moeten invoeren.

Meer weten over de Generali Quick Quote?

Bekijk de reportage van Kanaal Z

Generali.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Ik aanvaard dat mijn gegevens en informatie gebruikt worden om de presentatie van de website te verbeteren en de navigatie te optimaliserenMeer infoXSluiten