Generali E-Mandate

Open uw domiciliëring Online met Generali E-mandate

Win tijd, domicilieer nu uw betalingen via onze nieuwe E-Mandate service. U kan nu makkelijk en online uw domiciliëringen activeren.

Zorg dat u de IBAN code van uw rekeningnummer bij de hand heeft. Dit nummer staat op uw bankkaart en begint met de letters BE.
Kan u dit nummer niet terugvinden op uw bankkaart en kent U enkel uw oud rekeningnummer? Klik dan op www.ibanbic.be. Op deze site wordt uw IBAN nummer voor u berekend.

Neem ook de polisnummers van uw contracten bij de hand. U zal deze moeten invoeren. Als u over een identiteitskaartlezer beschikt, kan u meteen Online ondertekenen. Anders kan u de domiciliëringsaanvraag afdrukken, ondertekenen en via de post versturen naar het adres vermeld op het document.

Klik hier als u de betalingen van uw contracten wil domiliciëren.

U verandert van bank of rekeningnummer? Zorg dat je domicilieringen volgen door ons een nieuw ingevuld formulier te bezorgen (Bericht van verandering van zichtrekening voor een Europese domiciliëring)

Generali.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Ik aanvaard dat mijn gegevens en informatie gebruikt worden om de presentatie van de website te verbeteren en de navigatie te optimaliserenMeer infoXSluiten