• slider Saving03

Financiële infofiches en Essentiële-Informatiedocumenten

Met onze financiële infofiches willen wij inspelen op de verwachtingen van het publiek en meer transparantie aanbieden. Met de infofiches kunt u kennismaken met de belangrijkste kenmerken van het product: de waarborgen, het rendement en de kosten.

De doelstelling van het Essentiële-Informatiedocument is om meer transparantie te bieden . Via dit document kunt u kennismaken met de belangrijkste kenmerken van het product: de waarborgen, het rendement en de kosten.

Huidig productengamma

Investeren

Sparen

Producten in portefeuille, niet meer aankoopbaar

De fiscale behandeling wordt toegepast in overeenstemming met de van kracht zijnde wetgeving en kan later worden gewijzigd.

De winstdeling is een bijkomend rendement dat noch gegarandeerd, noch verplicht is en dat aan de gegarandeerde rentevoet wordt toegevoegd. Dit eventueel bijkomend rendement wordt bepaald door beslissing van de Algemene Vergadering en kan jaarlijks worden toegekend in functie van de resultaten van de maatschappij.

Elke klacht in verband met dit document kan aan de maatschappij worden voorgelegd: Generali Belgium - Dienst Beheer Klachten - Louizalaan 149, 1050 Brussel beheer.klachten@generali.be; Per telefoon: 02/403 81 56 - Per fax: 02/403 86 53 ) of aan de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûsquare 35 – 1000 Brussel ( fax 02/ 547 59 75 ).

Generali.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Ik aanvaard dat mijn gegevens en informatie gebruikt worden om de presentatie van de website te verbeteren en de navigatie te optimaliserenMeer infoXSluiten

  • Beleggingsfondsen

  • Zoek een makelaar