Het schadeattest voor uw autoverzekering

Wanneer u een nieuwe autoverzekering afsluit, vermeldt een schadeattest welke schade de laatste 5 jaar aan uw auto werd veroorzaakt.

Download snel uw schadeattest via de website : www.carattest.be

Als u beslist een autoverzekering te nemen bij een nieuwe verzekeraar, zal u een schadeattest moeten afgeven. Dit attest bevat alle informatie over schades die u de laatste 5 jaar heeft gehad.

De website www.carattest.be is een beveiligde website die u toelaat snel en op een eenvoudige manier een duplicaat van schadeattesten op te vragen en te downloaden. De website is online sinds 1 april 2013 en bevat de schadeattesten die uitgereikt zijn sinds die datum. De attesten blijven 5 jaar beschikbaar en kunnen enkel worden opgevraagd met behulp van uw elektronische identiteitskaart, uw geheime pincode en een eID-kaartlezer. Zo bent u zeker dat niemand anders deze documenten kan opvragen.

Generali.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Ik aanvaard dat mijn gegevens en informatie gebruikt worden om de presentatie van de website te verbeteren en de navigatie te optimaliserenMeer infoXSluiten