• Slider Event

Generali Events

« Live the Community » is een waarde van de Generali Groep. Het is ook de waarde die ons gidst bij onze sponsoring- en engagementskeuzes. Doorheen diverse acties willen wij ons inzetten voor de gemeenschappen waarin we actief zijn.

 

  • Journées du Patrimoine 2015De Generali Tower werd in 2015 voor het eerst opengesteld voor het publiek ter gelegenheid van de Open Monumentendagen 2015 van de regio Brussel-Hoofdstad.

  • Een team van meer dan 150 medewerkers en makelaars neemt deel aan de Antwerp 10 Miles en de 20 Km door Brussel. Samen dragen zij trots de Generali-kleuren en brengen zij onze waarden tot leven.

  • logo KnokkeGenerali steunt de gemeenschap van Knokke-Heist. Naast onze aanwezigheid op de Love Bike&Run en de Scapa Iron Kids in 2015 zijn wij de titelsponsor van de Zwintriathlon voor het 9de jaar op rij. De Zwintriathlon vindt jaarlijks plaats op de 1ste woensdag van september. Meer weten ? Sur naar www.zwintriathlon.be

Meer weten »

 

Generali.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Ik aanvaard dat mijn gegevens en informatie gebruikt worden om de presentatie van de website te verbeteren en de navigatie te optimaliserenMeer infoXSluiten