• Slider about

Generali Global Graduate Program

Generali beseft dat menselijk kapitaal de belangrijkste factor is in de activa van de Groep. Generali is daarom voortdurend op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde mensen en naar verbetering van het potentieel van zijn werknemers door hun professionele vaardigheden en competenties te ontwikkelen. Wij zijn een ambitieuze en wereldwijd actieve Groep die belangrijke veranderingen doorvoert, die rijk is aan opportuniteiten, die echt multicultureel werkt en waar mensen, teams en ontwikkeling echt tellen.

"Lead your Future. Shape our Change" het Global Graduate Program van Generali, richt zich tot getalenteerde afgestuurden die een bloeiende internationale loopbaan willen opstarten. De geselecteerden krijgen de kans om te leren en te werken in verschillende businessfuncties, om ervaring op te doen in internationale jobrotatie, en om zicht zowel on-the-job als via off-the-job training en virtuele onlinestudies verder te bekwamen. Ze krijgen de hele duur van het programma projectwerk voorgeschoteld, in groep en individueel, met consistente en gestructureerde feedback.

Daarnaast zullen ze de opleiding "Generali MIB Masters in Insurance Management" van de MIB School of Management volgen. Dit is een van de meest prestigieuze business-schools op internationaal niveau voor de verzekeringssector, in partnership met Generali.

De geselecteerden vattenhet programma aan als een werknemer van het Assicurazioni Generali Head Office. Later evolueren ze naar een "landing-functie" binnen een van de bedrijven van de Generali Groep in de wereld.

Meer informatie? Bezoek de website van Generali Groep.

Generali.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Ik aanvaard dat mijn gegevens en informatie gebruikt worden om de presentatie van de website te verbeteren en de navigatie te optimaliserenMeer infoXSluiten