• slider Saving03

Uw belegging

Generali biedt beleggingsverzekeringen aan die met investeringsfondsen verbonden zijn en u toelaten om uw geld op een intelligente manier te plaatsen en een rendement te behalen dat op lange termijn interessant is.

 • Beleggen

  Wenst u een aanzienlijke som in één keer te beleggen of stort u liever maandelijks een bepaald bedrag? Wij bieden u oplossingen op maat aan.

  Wenst u een aanzienlijke som in één keer te beleggen : Opteer voor Fortuna di Generali »

  Belegt u liever maandelijks een bedrag vanaf € 37,5? Opteer voor Profilife »

 • Beleggen met een fiscaal voordeel

  U weet nog niet wanneer u met pensioen kunt gaan en nog minder hoeveel pensioen u elke maand zult ontvangen. Sparen en tegelijkertijd een fiscaal voordeel genieten, kunt u vandaag dus geen ‘luxe’ noemen.

  Beleggen met Profilife Pensioensparen » met een maandelijks bedrag vanaf € 37,5 

  Beleggen met Profilife Langetermijnsparen » met een maandelijks bedrag vanaf € 37,5

 • Beleggen voor uw (klein)kinderen

  U beslist om regelmatig kleine sommen te beleggen waarmee u op het juiste moment uw (klein)kinderen een financieel duwtje in de rug kunt geven. U wenst al een deel van hun toekomst voor te bereiden door nu al te sparen. Op lange termijn kunnen uw beleggingen aanzienlijke sommen genereren.

  Beleggen met Profilife Junior » vanaf € 37,5 per maand

Generali Belgium

430
medewerkers
530.000
klanten
> 1.000
partnermakelaars
747.9 miljoen
premie-inkomsten in 2017

 

De fiscale behandeling wordt toegepast in overeenstemming met de van kracht zijnde wetgeving en kan later worden gewijzigd.

De winstdeling is een bijkomend rendement dat noch gegarandeerd, noch verplicht is en dat aan de gegarandeerde rentevoet Elke klacht in verband met dit document kan aan de maatschappij worden voorgelegd: Generali Belgium - Dienst Beheer Klachten - Louizalaan 149, 1050 Brussel; beheer.klachten@generali.be Per telefoon: 02/403 81 56 - Per fax: 02/403 86 53 ) of aan de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûsquare 35 – 1000 Brussel ( fax 02/ 547 59 75 ).

Generali.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Ik aanvaard dat mijn gegevens en informatie gebruikt worden om de presentatie van de website te verbeteren en de navigatie te optimaliserenMeer infoXSluiten

 • Beleggingsfondsen

 • Zoek een makelaar