• Slider about

Over Generali

De Generali Groep, een van de grootste verzekeringsgroepen wereldwijd

De Generali Groep werd in 1831 opgericht in de Italiaanse stad Triëst. Vandaag is de Groep één van de grootste verzekeraars ter wereld en bekleedt hij een leiderspositie in Europa.

Aanwezigheid in 60
landen op de 5 continenten
57 miljoen
klanten
71.000
medewerkers
68.5 miljard
premie-inkomsten in 2017

Meer weten »

 

Generali Belgium, Belgische dochtermaatschappij van de Generali Groep

Generali Belgium is sinds 1901 aanwezig in België en is ondertussen uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Belgische verzekeringsmarkt.

430
medewerkers
530.000
klanten
>1.000
partnermakelaars
747.9 miljoen
premie-inkomsten in 2017

 

De Generali Groep, ook aanwezig in België via 3 andere dochtermaatschappijen

 • Generali Real Estate (G.R.E)

  Logo Generali Real Estate is één van de belangrijkse vastgoedbeheerders ter wereld en beheert het vastgoedpatrimonium van de Generali Groep. In België is GRE een sleutelspeler op de vastgoedmarkt en beheert het de bijna 145.000 m2 aan kantoorruimtes, residentiële gebouwen en rusthuizen die de Groep in België bezit.

  Meer weten »

 • Generali Employee Benefits (G.E.B)

  Logo Generali Employee Benefitsricht zich tot bedrijven en verzorgt de internationale coördinatie en follow-up van de groepsverzekeringsprogramma’s en –plannen van meer dan 1.500 grote multinationals.

  Meer weten »

 • Europ Assistance

  Logo Europ Assistanceis wereldleider in bijstandsverzekeringen en pionier in het aanbieden van bijstandsdiensten in België.

  Meer weten »

Generali.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Ik aanvaard dat mijn gegevens en informatie gebruikt worden om de presentatie van de website te verbeteren en de navigatie te optimaliserenMeer infoXSluiten