• Slider about

Pensioen voor zelfstandigen

U weet ongetwijfeld dat het pensioen voor zelfstandigen niet veel om het lijf heeft. Daarom is het broodnodig dat u zelf de nodige reserves opzij zet voor uw oude dag, al dan niet met een fiscaal voordeel en al dan niet via uw onderneming.

 • Vanuit uw onderneming fiscaal voordelig voor uw pensioensparen

  Met de Individuele Pensioentoezegging (IPT) spaart u fiscaal voordelig voor uw pensioen via uw onderneming.

  Generali biedt twee oplossingen waarbij een aanvullend pensioenkapitaal via uw onderneming wordt opgebouwd:

  Enerzijds kunt u kiezen voor een levensverzekering met een potentieel hoog rendement op lange termijn. Dan is Profilife IPT de oplossing.

  Meer weten »

  Anderzijds kunt u voor uw pensioen sparen via een levensverzekering met gewaarborgde rentevoet en mogelijke winstdeling. Dan is Genibizz Protection & Pension de oplossing.

  Meer weten »

 • Als particulier fiscaal voordelig voor uw pensioen sparen

  Sparen in de de korf 'Pensioensparen' is een tweede manier om als particulier fiscaal voordelig voor uw pensioen te sparen.

  Meer weten »

 • Als particulier sparen voor uw pensioen als uw fiscale ruimte al optimaal gevuld is

  Ook als uw fiscale ruimte al volledig benut is, kunt u als particulier toch een 'pensioenappeltje' voor de dorst bij elkaar sparen.

  Meer weten »

Zoek een makelaar

 

De fiscale behandeling wordt toegepast in overeenstemming met de wetgeving die van toepassing is op dit moment en kan aan latere veranderingen onderhevig zijn.

Generali.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Ik aanvaard dat mijn gegevens en informatie gebruikt worden om de presentatie van de website te verbeteren en de navigatie te optimaliserenMeer infoXSluiten