• slider Saving03

Uw spaargeld

Wilt u sparen voor toekomstige verbouwingswerken in uw woning, voor een tweede verblijf in het zuiden van Frankrijk of een ander project?

Wenst u met uw spaargeld geen enkel risico te nemen en wilt u zeker zijn van kapitaalsgarantie? Wat uw doelstellingen ook zijn, wij stellen u altijd de meest ideale oplossing voor.

 • Sparen

  U wenst te sparen voor uw pensioen via een product met kapitaalsgarantie en een gewaarborgd rendement.

  Opteer voor Self Life Dynamico »

 • Sparen met fiscaal voordeel

  U wenst te sparen voor uw pensioen, kiest voor kapitaalsgarantie en rendement op lange termijn? Of u hebt uw hypotheek (bijna) afgelost en wilt uw fiscaal voordeel blijven genieten? Dan hebben we de oplossingen die aan uw noden voldoen.

  Opteer voor Self Life Dynamico Pensioensparen »

  Opteer voor Self Life Dynamico Langetermijnsparen »

 • Sparen voor uw (klein)kinderen

  U wilt vanaf vandaag voor uw kinderen sparen. Maar u wenst geen risico te nemen. U wilt zeker zijn van kapitaalsgarantie en rendement op lange termijn.

  Opteer voor Self Life Dynamico Junior »

Generali Belgium

430
medewerkers
530.000
klanten
> 1.000
partnermakelaars
747.9 miljoen
premie-inkomsten in 2017

 

Zoek een makelaar

 

De fiscale behandeling wordt toegepast in overeenstemming met de van kracht zijnde wetgeving en kan later worden gewijzigd.

De winstdeling is een bijkomend rendement dat noch gegarandeerd, noch verplicht is en dat aan de gegarandeerde rentevoet wordt toegevoegd. Dit eventueel bijkomend rendement wordt bepaald door beslissing van de Algemene Vergadering en kan jaarlijks worden toegekend in functie van de resultaten van de maatschappij.

Elke klacht in verband met dit document kan aan de maatschappij worden voorgelegd: Generali Belgium - Dienst Beheer Klachten - Louizalaan 149, 1050 Brussel beheer.klachten@generali.be; Per telefoon: 02/403 81 56 - Per fax: 02/403 86 53 ) of aan de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûsquare 35 – 1000 Brussel ( fax 02/ 547 59 75 ).

Generali.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Ik aanvaard dat mijn gegevens en informatie gebruikt worden om de presentatie van de website te verbeteren en de navigatie te optimaliserenMeer infoXSluiten

 • Beleggingsfondsen

 • Zoek een makelaar