• Slider about

Uw mening telt voor ons

Bij Generali maken we er een erezaak van om naar u te luisteren. Wenst u uw mening met ons te delen over één van onze diensten , onze producten of één van onze medewerkers? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw reacties zullen ons helpen om vanaf morgen een nog betere service te bieden.

 • U bent tevreden

  Ook dit mag u ons laten weten! Zo kunnen wij onze service blijven verbeteren: Bravo@generali.be

 • U bent niet tevreden

  Neem in de eerste plaats contact op met de beheerder van uw dossier. Zijn of haar gegevens kunt u terugvinden op de briefwisseling die u van ons ontving.

  U wenst onmiddellijk contact met ons op te nemen

  Schriftelijk: Generali Belgium – Dienst Beheer Klachten  – Louizalaan 149, 1050 Brussel

  Per e-mail: beheer.klachten@generali.be

  Per telefoon: 02/ 403 81 56  

  Per fax: 02/ 403 86 53 

  Elke klacht, ontvangen per telefoon, fax, brief of per mail, zal zo vlug mogelijk behandeld worden. Binnen de drie werkdagen, zal u een ontvangstbericht toegestuurd krijgen. Vervolgens bezorgen wij u een officieel antwoord op uw vraag binnen de 30 werkdagen. Indien de behandeling van uw klacht meer dan 30 werkdagen in beslag zou nemen, wordt u daarvan geïnformeerd.

  In overeenstemming met de regelgeving, verbindt Generali zich ertoe om gebruik te maken van een buitengerechtelijke geschillenregeling. Dit is volledig gratis.

  Bijgevolg, mocht u ondanks alles ontevreden zou zijn met het antwoord van de beheerder van uw dossier of van onze klachtendienst kan u contact opnemen met:

  De ombudsman van de Verzekeringen, gekwalificeerde entiteit de Meeûssquare 35, 1000 Brussel

  Fax : 02/ 547 59 75

  E-mail: info@ombudsman.as

  Website: www.ombudsman.as

Generali.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Ik aanvaard dat mijn gegevens en informatie gebruikt worden om de presentatie van de website te verbeteren en de navigatie te optimaliserenMeer infoXSluiten